Gammelgårds Alle 1, 2. tv., 2665 Vallensbæk Strand

Lys og indbydende lejlighed med perfekt beliggenhed

På Gammelgårds Alle 1 i Vallensbæk Strand, ligger denne charmerende lejlighed nær byens spændende faciliteter. Ejendommen er opført i 1966 og byder velkommen med store fællesarealer, hvor der er gode legeanlæg og kammerater for de mindste. Her bliver naboer til venner, og på en solrig sommerdag er de hyggelige opholdssteder det perfekte samlingspunkt for familien, når livet skal nydes under åben himmel.

Lejligheden er super charmerende, og indrettet i lyse og indbydende farver. Her ses et flot badeværelse, med separat bruseafsnit og plads til vaskemaskine. Side om side hermed ligger køkkenet og indbyder til kogekunst med sine hvide facader, flotte træelementer og indbyggede hvidevarer. Og så er der tilmed plads til at indrette en hyggelig spiseafdeling i samme rum. Lejligheden råder endvidere over to gode værelser, hvor der både er plads til at indrette børneværelse, hobbyrum eller soveværelse. I hjertet af boligen har I stuen, som giver direkte adgang til den store lukket altan. Lejligheden fremstår rigtig flot, med hvide vægflader, charmerende detaljer og et behageligt lysindfald, der kan nydes fra alle boligens rum.

Beliggenheden er bestemt også nævneværdig. I befinder jer nemlig centralt i Vallensbæk Strand, hvor hyggelige spisesteder, spændende butikker, indkøbsmuligheder og naturskønne parkområder er lige ved hånden. Her kan alt nås til fods eller på cykel, og alligevel har I både bus og tog i nærheden, som holder klar til at tage jer rundt i landet.

I kan lige så godt begynde at pakke, for denne lejlighed må I bare ikke gå glip af!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Bestil en fremvisning på: 7070 7272 eller info@vestegnenbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.