Vesterhusvej 4, 2610 Rødovre

SPÆNDENDE ETPLANSVILLA I UDKANTEN AF RØDOVRE MED PLADS TIL FAMILIEN

Det kan være svært at få boligdrøm og økonomi til at gå op i en højere enhed, når kikkerten er rettet mod det københavnske, og af selvsamme årsag er Rødovre med raketfart på vej mod stjernehimlen for børnefamilier, som vil have det hele. Derfor er det en særlig fornøjelse at kunne byde velkommen til Vesterhusvej 4 lige på grænsen til Skovlunde og Glostrup, hvor vi skal kigge nærmere på en dejlig etplansvilla med en skøn have, hvor børn og voksne kan boltre sig til den store guldmedalje.

Huset, vi skal se nærmere på, er opført i 1957 og indeholder 91 veldisponerede kvadratmeter. Indenfor lader den lyse indretning hjemmet stråler af tidløshed, mens planløsningen med fire værelser, køkken, stue, badeværelse og entré skaber en solid ramme om hverdagen - endda med mulighed for at omforme en smule, hvis det behager jer. Det vil nemlig ikke ændre på, at kvadratmeterne føles som mange flere takket være det dejlige lysindfald, hvor der er masser af store, dejlige rum til jeres daglige hyggestunder. I kan eksempelvis samles foran fredagsfilmen med slik i skålen og ild i brændeovnen, eller I kan hjælpes ad generationerne imellem, når aftensmaden skal tilberedes. Køkkenets praktiske vinkelform giver nemlig alle mulighed for at være med, mens der omkring spisebordet er plads til at øve matematik og grammatik for de yngste.

Med sine fire værelser er hjemmet lige nu skræddersyet til familien på fem, men det kan let arrangeres, så et værelse bliver nedlagt for at gøre plads til et alrum med gennemstrømmende lysindfald. Ét stort værelse tager nemlig prisen for at være det absolut lyseste i hele hjemmet med sine sydvendte vinduespartier mod haven, og hvis I alligevel har planer om at nytænke køkkenet, kan I passende åbne op og få glæde af dagslyset alle sammen. Dertil kommer også et rigtig fint badeværelse med separat brus som den afsluttende sløjfe på de indvendige kvaliteter.

Enhver villa med respekt for sig selv har naturligvis også en grøn have fuld af frodighed. Græstæppet ligger mod syd og har et super potentiale for at brede terrassemiljøerne endnu mere ud, så udelivet for alvor kan nydes med manér! Samtidig er der både indkørsel og carport til husstandens bil, for I skal ikke mangle noget!

Nærområdet er propfyldt med faciliteter, der gør hverdagen nem og overskuelig for jer alle sammen. Inden for en radius af bare 1 km når I både skole, daginstitution, indkøb og svømmehal, mens grænselandet mellem de mange storkøbenhavnske bydele også sørger for, at der er variation i gadebilledet. Beliggenheden er i øvrigt perfekt for pendleren, der har et splitsekund til motorvejen, og som derfor hurtigt kan komme hjem, når dagens møder endelig er bragt til ende.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Bestil en fremvisning på: 7070 7272 eller info@vestegnenbolig.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.