Rypehusene 72, 2620 Albertslund

UDLEV FAMILIELIVET I ET SKØNT RÆKKEHUS MED GOD BELIGGENHED!

Nu er der mulighed for at udskifte den trænge lejlighed eller den krævende villa med den gyldne mellemting, nemlig dette skønne rækkehus, der placerer sig i kvarterets gode række, hvor I hurtigt vil opleve et dejligt naboskab og en tryg atmosfære, der gør beliggenheden ideel for familien.

Træd indenfor, hæng overtøjet i entreen og slå jer ned i det store leverum, hvor stuen og det fine Ikea-køkken fra 2015 smelter sammen. I køkkenet kan familiens madkyndige trylle med de gastronomiske evner, for her er masser af bord- og skabsplads, og når kokkeriet er overstået, så klarer opvaskemaskinen rengøringen. Nyd middagen i stuen eller ryk ud på den overdækkede terrasse, hvor den friske luft og fuglekvidder tilfører endnu mere stemning og fornøjelse til familiemiddagen. Efterfølgende er der plads til børneleg og hygge i haven, inden dagen falder på held og 1. salen to store værelser(mulighed for 3 værelser) indbyder til en rolig nattesøvn. Før sengetid kan I nyde et karbad i det store og pæne badeværelse, eller betragte stjernehimmelen fra forældresoveværelsets store altan, der placerer sig perfekt mod syd og derved giver mulighed for at nyde aftenens sidste soltimer. Her er der plads til livet, og I får tilmed en mulighedsrig kælderetage med vaskerum og flere disponible rum, der kan tjene et utal af formål. Rækkehuset fremtræder flot og velholdt med nye vinduer mod nord i stueplan og på 1. salen - her kan I flytte ind med det samme og det bliver bestemt ikke svært at finde sig til rette.

Vi befinder os i et roligt nabolag med velanlagte stisystemer, der bl.a. giver tryg adgang til skole, byens boldklub, tennisklub og friluftsbadet, hvor både børn og unge kan pleje fritidsinteresserne. Inden for gåafstand byder Fakta sig med gode handlemuligheder, imens de lokale spisesteder står klar til at forkæle smagsløgene på de travle hverdage. Det stemningsfyldte gadebillede forvandles hurtigt til en naturskøn oase i Vestskovens frodige terræn, hvor der er legeplads og smukke omgivelser, som indbyder til et aktivt friluftsliv og mange hyggelige familieudflugter. Med nøglerne til dette rækkehus skal I hverken gå på kompromis med byens goder eller natur.

Vi glæder os meget til, at byde dig velkommen~ Bestil en fremvisning på: 7070 7272 eller info@vestegnenbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.