Centerparken 12, 3. TV., 2500 Valby

DEJLIG OG LYS LEJLIGHED - HJEMFALDSPLIGT

Info om hjemfaldspligt:

https://www.boligsiden.dk/guides/det-skal-du-vide-om-hjemfaldspligt/?gclid=CjwKCAiA-vLyBRBWEiwAzOkGVHiUefgXdT4P3AErRzUO73oDXUaJuee3srIIxbrK4usgNuL5zwi7lxoCBF8QAvD_BwE

Placeret i et dejligt og roligt område i Vigerslev befinder der sig en skøn lejlighed, som nu kan blive dit næste hjem. Ud over den attraktive beliggenhed kan du ved denne bolig også glædes over særligt det moderne køkken, den gennemtænkte planløsning og ikke mindst den sydvendte altan. Velkommen indenfor!

Den nydelige lejlighed befinder sig i en ejendom, som blev opført i 1968. Indendørs venter der dig et samlet boligareal på 68 kvadratmeter fordelt på en god og lys stue, et stort værelse, et nydeligt køkken og ikke mindst et funktionelt badeværelse. Planløsningen er altså helt perfekt, hvis du leder efter din første bolig enten alene eller som en del af et par. Til ejendommen hører masser af parkeringsmuligheder, og foran ejendommen er der også borde-bænkesæt og mindre legepladser. Dermed er der rig mulighed for at søge udendørs for at nyde solens stråler.

Hoveddøren åbner op til en rummelig entré, og herfra ledes du først og fremmest ud i det nyere Ikea-køkken fra 2018. De hvide køkkenelementer brydes flot af den lyse træbordsplade. Den ene bagvæg udgøres af smukke, blå klinker og med masser af opbevaringsmuligheder og god bordplads sættes prikken i sandhed over i'et.

I stuen overvældes du af et helt fantastisk lysindfald, der sikres af de store vinduespartier i enden. Stuens størrelse gør det desuden muligt for dig i den ene ende at indrette dig med bløde møbler dedikeret til afslapning, mens du i den anden ende kan placere et spisebord - og så er det også fra stuen, du har udgang til den dejlige altan, som denne lejlighed råder over.

Soveværelset har en god og stor størrelse, og herinde er der fint med plads til både at have en stor seng, et klædeskab og eventuelt også et skrivebord stående, skulle du have behov for det. Til planløsningen hører også et nydeligt badeværelse indrettet med separat bruseniche.

Også området et ét, der uden tvivl vil falde i din smag. Lejligheden ligger nemlig i kort afstand fra alle dagligdagens fornødenheder, og det er uden tvivl noget, du vil kunne nyde godt af hver dag. Der er for eksempel kun 500 meter til de nærmeste indkøbsmuligheder, kun 400 meter til nærmeste grønne område og så ligger der også flere forskellige spisesteder i nærområdet. Med rige muligheder for offentlig transport til og fra hjemmet kunne man næsten ikke drømme om mere!

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor!

Bestil en fremvisning på: 7070 7272 eller info@vestegnenbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.